top of page

VERZENDING & RETOUR

Alle goederen worden ofwel persoonlijk afgehaald in Haacht (Wijgmaalsesteenweg 153b, 3150 Haacht), ofwel geleverd op het door de Klant bij de bestelling opgegeven adres.

 

De standaard leverkosten bedragen €5,99 voor leveringen binnen België. Bestelt u enkel kaarten, dan bedragen de leverkosten € 3,00. Goederen worden gratis geleverd in de gemeente Haacht (3150) en deelgemeenten.

 

Bestellingen worden zo snel mogelijk behandeld en afgeleverd. Mil étoiles streeft ernaar om de bestelling binnen de 5 werkdagen te leveren.

 

Wanneer uw betaling wordt geweigerd, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de levering.

 

Het risico van verlies en/of beschadiging van producten berust bij Mil étoiles tot het moment van bezorging aan de Klant. Het risico en de bewijslast voor een juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht berust bij de Klant. 

 

Mil étoiles is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door een vertraagde levering of een niet-levering door onze expediteur, in dat geval is onze aansprakelijkheid beperkt tot de waarde van het bewezen niet ontvangen goed. 

 

Herroepingsrecht

Gedurende 14 dagen na de levering heeft u het recht om te beslissen het goed niet te behouden. U kunt het goed zonder opgaaf van reden en zonder boete terugsturen.  U draagt de directe kosten van de retourzending van het product.

Mil étoiles zal, indien uw verzoek onder de jurisdictie van ons retourbeleid valt, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending van het product, aan u terugbetalen wat u voor het product en/of dienst betaald heeft.

 

U bent verplicht het product in dezelfde staat te houden als waarin het geleverd is. Het artikel/de artikelen dient/dienen in originele staat in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen kunt u het modelformulier voor herroeping invullen en bezorgen via e-mail hello@miletoiles.be of post (Wijgmaalsesteenweg 153b, 3150 Haacht).

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op artikelen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of die voor u werden gepersonaliseerd.

bottom of page